Menu Sluiten

Ontsmetting Corona


Ontsmetting corona

Informatie over ontsmetting Corona

Na een regelmatige interventie van professionals zijn uw medewerkers en anderen beter beschermd tegen het coronavirus Covid-19 dat momenteel circuleert. Men werkt met professionele bescherming en apparatuur, zodat de veiligheid van uw werknemers steeds is gegarandeerd.

Werkplekken moeten één keer per dag volledig worden schoongemaakt. Het wordt aanbevolen om ‘s avonds schoon te maken, nadat iedereen het vertrek verlaten heeft. Zo komt niemand in contact met mogelijk gevaarlijke schoonmaakproducten. Kritische plekken moeten vaker gepoetst worden.

Het doel van een reiniging en desinfectie is micro-organismen wegnemen en verdunnen en vervolgens de resterende micro-organismen uit te schakelen of te doden. Dit noemen we desinfecteren. Als een product zowel reinigt als desinfecteert, is dat een combinatieproduct. Deze zijn tijdbesparend en handig in gebruik. Er is slechts 1 bereiding nodig. Een oppervlak dient slecht éénmalig behandeld te worden om het gewenste doel te bereiken Info over ontsmetting corona

Interesse in Ontsmetting corona

Meer weetjes over Ontsmetting Corona.

Je kunt met water en zeep of een allesreiniger oppervlakken goed schoon houden. Denk aan deurgrepen, toonbanken, winkelkarren en -mandjes en school- en kantoormeubilair. Door goed te ontsmetten, is het risico kleiner om Covid-19 te krijgen. Bij het schoonmaken haal je ziekteverwekkers weg. Hierdoor wordt de kans dat je ze op je handen krijgt kleiner. Voorbeelden van schoonmaakmiddelen zijn schoonmaakdoekjes, zeep of allesreiniger.

In principe kunnen alle desinfectiemiddelen met een virusclaim en het juiste toepassingsgebied ingezet worden voor de ontsmetting tegen Covid-19. Deze staan in de toelatingen databank bij biociden met het producttype PT01. Daarnaast zijn desinfecteermiddelen te gebruiken die niet rechtstreeks op mens of dier worden gebruikt; deze staan in de databank bij biociden met het producttype PT02.

Professionele schoonmakers hebben jarenlange ervaring met het desinfecteren van ruimten. Zo zijn ze gespecialiseerd in het ontsmetten en doden van alle mogelijke bacteriën en virussen die zich bevinden in uw kantoor of gebouw.

Meer info over ontsmetting corona nu op www.thecleaningcrew.be.

Tags

Desinfecteren Corona | Desinfecteren Covid | Leveranciers Schoonmaak Corona | Leveranciers Schoonmaak Covid | Ontsmetting Corona | Schoonmaak Corona | Schoonmaak Covid |